Αρχική 2013
Αρχείο
Τα γεμιστά αλλιώς! Ντομάτες Γεμιστές με Κους Κους, Βασιλικό και Κουκουνάρι.
Το κους κους σπυρωτό, το άρωμα του βασιλικού και το κουκουνάρι δίνουν ξεχωριστή νότα που συνδυάζεται άψογα με την ψημένη ντομάτα και το δροσερό κατίκι!
Λουκάνικο στην Λαδόκολλα . Ένα πεντανόστιμο έδεσμα που μπορείτε να το απολαύσετε ως κυρίως πιάτο αλλά και σαν μεζεδάκι με παγωμένη μπύρα, τρώγεται οποσδήποτε ζεστό!
Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης, το κλασικό λαδερό φαγητό της Ελληνική κουζίνας, προσθέστε μερικές πιπεριές και δεν θα το βαρεθείτε ποτέ!
Πικάντικη Χτυπητή από την Μακεδονία, μία συνταγή με βόρειες ρίζες με βάση την φέτα και τις πιπεριές Φλωρίνης, πολύ νόστιμη «αλοιφή», κεφτεδάκια, θαλασσινά, κρεατικά, ποικιλίες, ταιριάζει σαν βάση σε καναπεδάκια ή απλά αλείφουμε ψωμάκι!