Αρχική 2013

Αρχείο

Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του...
Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του ονείρου, σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο !
Τονοσαλάτα, μια σαλάτα γεμάτη λαχανικά, τόνο, ένα πλούσιο, χορταστικό γεύμα!
Μπεκρή μεζέ, ένα καταπληκτικό παραδοσιακό ορεκτικό, μεζεδάκι ή ακόμη και κυρίως πιάτο, μπουκιές χοιρινού, μεθυσμένες με πεντανόστιμη, πικάντικη γεύση!  
Ένα διαφορετικό ρολό κιμά! Το ψήσιμο στην φόρμα του δίνει ωραίο σχήμα και το κρατάει πολύ ζουμερό. Βέβαια αυτό που θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το ρολό είναι η τέλεια σάλτσα που θα καλύψει το γλάσο και η εντυπωσακή του...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe