Αρχική 2013

Αρχείο

Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του...
Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του ονείρου, σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο !
Τονοσαλάτα, μια σαλάτα γεμάτη λαχανικά, τόνο, ένα πλούσιο, χορταστικό γεύμα!
Μπουκιές χοιρινού, μεθυσμένες με πεντανόστιμη, πικάντικη γεύση! Μπεκρή μεζέ! Ενα καταπληκτικό ορεκτικό, μεζεδάκι ή ακόμη και κυρίως πιάτο!
Ένα διαφορετικό ρολό κιμά! Το ψήσιμο στην φόρμα του δίνει ωραίο σχήμα και το κρατάει πολύ ζουμερό. Βέβαια αυτό που θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το ρολό είναι η τέλεια σάλτσα που θα καλύψει το γλάσο και η εντυπωσακή του...
46,950Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,104Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram