Μπεκρή μεζέ

62970
0

Μπεκρή μεζέ, ένα καταπληκτικό παραδοσιακό ορεκτικό, μεζεδάκι ή ακόμη και κυρίως πιάτο, μπουκιές χοιρινού, μεθυσμένες με πεντανόστιμη, πικάντικη γεύση!  

Μπεκρή μεζέ Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 16, 2012

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 25 mins

Μπεκρή μεζέ, ένα καταπληκτικό παραδοσιακό ορεκτικό, μεζεδάκι ή ακόμη και …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια.
    Ανακατεύουμε την μουστάρδα το κρέας, ώστε να πάει παντού.
    Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
    Σε μια πλατιά κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει.
    Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρέας και τι πιπεριές.
  2. Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
    Προσθέτουμε την μισή ποσότητα του κρασιού και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί.
  3. Προσθέτουμε τις ντομάτες, χοντροκομμένες, την ζάχαρη, το κύμινο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι, το μπούκοβο και το ταμπάσκο.
    Προσθέτουμε τέλος το υπόλοιπο κρασί.
  4. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει και να μελώσει η σάλτσα και σερβίρουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.