Chili Con Carne

1.3K

Chili con carne ή αλλιώς “Κρέας με Πιπεριές” και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι!
Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας!
Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας από τους στρατιώτες!

Chili Con Carne Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 19 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 45 mins

Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και το σκόρδο.
    Προσθέτουμε τον κιμά και το σπάμε με μία ξύλινη κουτάλα σε πολύ μικρά κομμάτια.
    Όταν καβουρδιστεί ο κιμάς σβήνουμε με την μπύρα.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το καλαμπόκι και τις πιπεριές.
    Προσθέτουμε όσο νερό χρειαστεί και βράζουμε. 10 λεπτα πρίν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τις πιπεριές και το καλαμπόκι.

    Αφήνουμε να σωθούν τα υγρά και σερβίρουμε με Sour Cream.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close