Αρχική 2013

Αρχείο

Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται...
Chili con carne ή αλλιώς "Κρέας με Πιπεριές" και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του...
Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του ονείρου, σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο !
Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!
Τα Μακαρόνια με Κιμά είναι σίγουρα μια αγαπημένη συνταγή αλλά και αυτή η εκδοχή στον φούρνο δεν συγκρίνεται!
Εύκολο και παντανόστιμο κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, φέτα και καλοκαιρινή διάθεση!
Ποιός δεν θέλει να κάνει  την «βούτα» του με φρέσκο ψωμάκι μέσα σε καυτό σαγανάκι με γαρίδες και σάλτσα!
Xειροποίητες χυλοπίτες και κοκκινιστό κατσικάκι, ένας τέλειος συνδυασμός, ειδικά αν οι χυλοπίτες είναι χειροποίητες! Ακολουθήστε την συνταγή και  θα απολαύσετε σίγουρα ένα υπέρωοχο σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό!
Οι γίγαντες είναι μία καταπληκτική ποικιλία φασολιών! Ο τρόπος μαγειρέματος είναι  από τους πιο κλασικούς. Φροντίζουμε να έχουμε αρκετό φρέσκο ψωμάκι γιατί οι βουτιές στην σάλτσα είναι απαραίτητες! Υλικά για 4-6 άτομα 500 gr. φασόλια γίγαντες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσα...
Η ιστορία του μουσακά είναι περίπλοκη όπως και αυτή η Tex Mex Style εκδοχή! Ένας άλλος μουσακάς, όχι σαν τον κλασικό Ελληνικό που ξέρουμε, ένας μουσακάς στην φιλοσοφία της τεχνικής του μουσακά με προσαρμογή στην Tex Mex κουζίνα και ναι,...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe