Πασχαλινά Τσουρέκια

Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!

Μπομπότα Γλυκιά με Σταφίδες (Γλυκό Καλαμποκόψωμο)

Η μπομπότα, το ξεχασμένο καλαμποκόψωμο, έχει περάσει στην ιστορία ως το ψωμί των φτωχών. Με μεγάλη θρεπτική αξία, η μπομπότα είτε στην αλμυρή, είτε στην γλυκιά εκδοχή της θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Παραδοσιακής Κουζίνας!

Μπιφτέκια Σχάρας

Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά  και νόστιμα φαγητά! Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε υπέροχα μπιφτέκια!

Cancelle, Ιταλικά Μαλακά Μπισκότα

Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία! Το γλυκάνισο και το λεμόνι αρωματίζουν διακριτικά! Κάτι ανάμεσα σε pancakes και πολύ μαλακά μπισκότα, τα Cancelle θα σας ενθουσιάσουν!

Πρεβέντα (Μπουγάτσα ή Κουλούρα) Παραδοσιακό Ψωμί

Πρεβέντα (Μπουγάτσα ή Κουλούρα), ένα μυρωδάτο και πεντανόστιμο γλυκό ψωμί, “κεντημένο” και διακοσμημένο με διάφορα σχέδια από ζυμάρι, μελωμένο έργο τέχνης,το ετοιμάζουν μέχρι και σήμερα σε ορισμένους τόπους στην Ελλάδα και το πάνε στο τραπέζι του γάμου σαν δώρο γάμου! Η πρεβέντα κόβεται σε μεγάλα κομμάτια και σερβίρεται αντί της τούρτας!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close