Cancelle, Ιταλικά Μαλακά Μπισκότα

2K

Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία!
Το γλυκάνισο και το λεμόνι αρωματίζουν διακριτικά!
Κάτι ανάμεσα σε pancakes και πολύ μαλακά μπισκότα, τα Cancelle θα σας ενθουσιάσουν!

Cancelle, Ιταλικά Μαλακά Μπισκότα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 19 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (15 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 30 mins

Tα Cancelle είναι αρωματικά cakes,από την Κεντρική Ιταλία! Το γλυκάνισο και το …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά ολόκληρα με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
    Προσθέτουμε,ανακατεύοντας με σπάτουλα το λικέρ, την βανίλια, το αλάτι, το ελαιόλαδο, το γλυκάνισο, το ξύσμα λεμονιού και τέλος το αλεύρι.
  2. 1ος τρόπος ψησίματος

    Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε 1 κουταλιά από το μείγμα και το ανοίγουμε σε δίσκο με πάχος 1 εκατοστό.
    Περιμένουμε να ψηθεί και από τις 2 πλευρές.
  3. 2ος τρόπος ψησίματος

    Απλώνουμε ένα φύλλο σιλικόνης ή λαδόχαρτο και δημιουργούμε δίσκους με την ζύμη σε μέγεθος μεγάλου μπισκότου.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 17-20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close