Αρχική 2013

Αρχείο

Μια γλυκιά τάρτα με ανθότυρο και μέλι, η αγαπημένη παραδοσιακή μελόπιτα της Σίφνου σε μια εναλλακτική εκδοχή! Η βάση της τάρτας φτιάχνεται εύκολα με ζύμη πάτ σουκρέ, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και θα...
H Μαργαρίτα, Ατομικά Ψωμάκια είναι να δημοφιλές και αγαπημένο είδος ψωμιού, αφράτο και τρυφερό, ιδανικό για μπουφέ, σνακ και γεύματα, καθώς εκτός από νοστιμιά έχει και τέλεια εμφάνιση! Φτιάχνεται πανεύκολα αλλά και γρήγορα ακόμη και την τελευταία στιγμή!
Όταν "άνοιξε" το βάζο με το Μακεδονικό Ταχίνι με γεύση πορτοκάλι... γεννήθηκε έμπνευση! Το υπέροχα άρωμα και η καταπληκτική του γεύση επιβεβαίωσαν οτι το ταχίνι μπορεί όχι μόνο να εμπνεύσει αλλά και να ενταχτεί στην καθημερινή διατροφή με κάθε τρόπο, επίσης...
Ρέβες ή γογγύλια με πορτοκάλι και εστραγκόν στον φούρνο, μια πεντανόστιμη εναλλακτική πρόταση για να συνοδεύσετε τα κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι, επίσης τρώγονται και σαν σαλάτα ζεστή!  Ρέβες με Πορτοκάλι και Εστραγκόν Υλικά 600 gr. ρέβες 1 πορτοκάλι 3-4 κεδροκούκουτσα 1 κουταλάκι του...
Ένα καταπληκτικό cheesecake φούρνου με τυρί καμαμπέρ και ρόδι! Υπέροχη γεύση και γιορτινή εμφάνιση! Το τυρί καμαμπέρ προσδίδει διακριτικά στην κρέμα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και δίνει πολύ ωραία υφή στην κρέμα! Το ότι δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό και "βαρύ" το...
Το γλυκό ψωμί με κανέλα είναι ένα ιδανικό σνάκ για κάθε στιγμή, απολαύστε το σαν πρωινό, η "ζεστή" γεύση της κανέλας θα σας τονώσει και θα σας φτιάξει την διάθεση!
Ένας από τους καλύτερους τρόπους να απολαύσετε τον ανανά είναι να τον φτιάξετε μια κομπόστα! Η κομπόστα ανανά φτιάχνεται πανεύκολα και είναι φυσικά πολύ καλύτερη από την κονσερβοποιημένη! Απολαύστε την δροσερή ή χρησιμοποιήστε την σε γλυκά!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe