Αρχική 2013

Αρχείο

Η πιο αγαπημένη και πετυχημένη συνταγή για ένα κλασικό κοντοσούβλι από την ταβέρνα του παππού Αποστόλη, όπως ακριβώς το τρώμε στον Ορχομενό!
Μπορεί η πιο απλή και εύκολη συνταγή για λαζάνια φούρνου να είναι και η νοστιμότερη;<br> Και φυσικά μπορεί! Η σάλτσα δίνει αξεπέραστη γεύση, μην παραλείψετε τον βασιλικό που κάνει όλη την διαφορά, χρησιμοποιείστε φρέσκο ή αποξηραμένο! Η μοτσαρέλα, δοκιμασμένα, θα δώσει το...
Το τέλειο ψητό cheesecake με μπισκότα Oreo και καραμέλα! Τα αγαπημένα μπισκότα Oreo γίνονται η ιδανική βάση σε συνδιασμό με το φουντούκι γι' αυτο το cheesecake, η κρέμα αφράτη αλλά η λαχταριστή βουτυράτη καραμέλα κάνει την διαφορά απόλυτα,...
Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της...
Το cheesecake δηλαδή το τσιζκεικ φούρνου, είναι η αμερικάνικη εκδοχή του αγαπημένου μας γλυκού, το λεπτό στρώμα από sour cream κάνει τη διαφορά! Βέβαια αυτή η εκδοχή έχει μια μικρή διαδικασία καθώς δεν βρίσκουμε εύκολα sour cream και...
46,990Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,081Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe