Αρχική 2013

Αρχείο

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα με ιταλικές ρίζες!
Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή  πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!
Απλή, γρήγορη και νόστιμη συνταγή! Η φριτάτα είναι μία παραδοσιακή ιταλική συνταγή για  πίτα - ομελέτα, γίνεται με διάφορα υλικά αλλά η βάση είναι τα αυγά και οι πατάτες, σας προτείνουμε όμως ενεπιφύλακτα δοκιμάστε να προσθέσετε τα ζυμαρικά που σας...
Σάλτσα Ναπολιτάνα, η κλασική, ιταλκή σάλτσα η πιο απλή και η πιο νόστιμη!
Ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό από το Piemonte της Ιταλίας!Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Πανεύκολη ζύμη, έτσι όπως ακριβώς πρέπει να είναι η ζύμη για την τέλεια Σπιτική Πίτσα - pizza!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe