Κρέμα Ζαμπαγιόνε Σαμπάνια

Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή  πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!

Φριτάτα με Ζυμαρικά

Απλή, γρήγορη και νόστιμη συνταγή! Η φριτάτα είναι μία παραδοσιακή ιταλική συνταγή για  πίτα – ομελέτα, γίνεται με διάφορα υλικά αλλά η βάση είναι τα αυγά και οι πατάτες, σας προτείνουμε όμως ενεπιφύλακτα δοκιμάστε να προσθέσετε τα ζυμαρικά που σας περίσσεψαν. Θα ψήσετε μια τέλεια μακαρονόπιτα τηγανιού!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close