Ιταλική Ντοματόσουπα Bελουτέ

3.6K

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα με ιταλικές ρίζες!

Ιταλική Ντοματόσουπα Bελουτέ Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 14 Ιουλίου, 2013

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 45 mins

Μία υπέροχη, αρωματική και ελαφριά συνταγή για καλοκαιρινή ντοματόσουπα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σωτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες και τον βασιλικό.
  2. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′ λεπτά και προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών ζεστό.
    Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε άλλα 15-20 λεπτά.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει η σούπα και την περνάμε από το μπλέντερ.
    Σερβίρεται σε χλιαρή θερμοκρασία ή ακόμη και κρύα με ζεστά κρουτόν ή φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί ή ακόμη με μία κουταλιά κρέμα γάλακτος και λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close