Πασχαλινά Τσουρέκια
Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!
Πετυχημένα Πασχαλινά Τσουρέκια! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια, διακοσμήστε με κόκκινα αυγά και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας!
Το σπιτικό Φύλλο για κρέπες γίνεται απλά και εύκολα, δοκίμασέ τοο και θα δεις!
Πρεβέντα (Μπουγάτσα ή Κουλούρα), ένα μυρωδάτο και πεντανόστιμο γλυκό ψωμί, “κεντημένο” και διακοσμημένο με διάφορα σχέδια από ζυμάρι, μελωμένο έργο τέχνης,το ετοιμάζουν μέχρι και σήμερα σε ορισμένους τόπους στην Ελλάδα και το πάνε στο τραπέζι του γάμου σαν δώρο γάμου! Η πρεβέντα κόβεται σε μεγάλα κομμάτια και σερβίρεται αντί της τούρτας!
Tiramisu, το ωραιότερο και το πιο αντιπροσωπευτικό γλυκό της Ιταλικής κουζίνας!
Tα λαζάνια ζεστά ή κρύα, είναι το ίδιο νόστιμα, η συνταγή είναι πολύ εύκολη, γεμάτη λαχανικά και γεύσεις!
Κέικ με Μαστίχα και Πορτοκάλι, το αγαπημένο κέικ είναι μοσχομυριστό, αφράτο και υγρό!
Αν το ζαχαρούχο γάλα αρέσει σε εσάς ή τα παιδιά σας, δοκιμάστε να κάνετε το δικό σας σπιτικό! Πανεύκολο και κυρίως χωρίς συντηρητικά! Ταιριάζει σε πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής, με μπισκότα, φρυγανιές, κέικ ή ό,τι άλλο σας αρέσει και ακόμη πειραματιστείτε και δώστε το άρωμα που σας αρέσει!
Απολαυστικο Προφιτερόλ, ένα γλυκό που προκαλεί χτυποκάρδια!
Αυτά τα λατρεμένα, ντελικάτα και αέρινα σου με κρέμα φτιάχνονται πανεύκολα… σου λέω, στο λέω και στα Γαλλικά, Choux!