Αρχική 2013

Αρχείο

Το cheesecake δηλαδή το τσιζκεικ φούρνου, είναι η αμερικάνικη εκδοχή του αγαπημένου μας γλυκού, το λεπτό στρώμα από sour cream κάνει τη διαφορά! Βέβαια αυτή η εκδοχή έχει μια μικρή διαδικασία καθώς δεν βρίσκουμε εύκολα sour cream και...
Το τέλειο Κυριακάτικο φαγητό, ροστ μπιφ με κρούστα μυρωδικών που θα κάνει πάταγο στο κυριακάτικο τραπέζι! Υπέροχο, ζουμερό και τρυφερό ροστ μπιφ (roast beef) με αρωματική κρούστα μυρωδικών και λαχανικά που λιώνουν στο στόμα!
Το αγριογούρουνο είναι ένα "ιδιότροπο" κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη...
Μια εκπληκτική εκδοχή για κοτόσουπα, με υφή ελαφρά κρεμώδη και πλούσια γεύση! Η ιδανική δυναμωτική σούπα για τον χειμώνα αλλά και για να την σερβίρεται σαν ορεκτικό στο γεύμα σας!
Η πιο νόστιμη σάλτσα, με βάση το ζωμό από ψητό κρέας! Η γεύση της θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ψητό σας κρέας!
47,047Follow meFollow me
21,192Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe