Ρυζόγαλο με Μέλι και Άρωμα Λεμονιού

692

Ρυζόγαλο με Μέλι και Άρωμα Λεμονιού

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 mins

To αγαπημένο ρυζόγαλο, αρωματισμένο με την φρεσκάδα του λεμονιού!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι με το νερό να βράσει, βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό.
    Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα 700 ml. από το γάλα με την ζάχαρη, το ξύσμα, την βανίλια και το μέλι να πάρουν μία βράση.
  2. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το γάλα, το βρασμένο ρύζι.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε για 15′ λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
  3. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο κρύο γάλα και το προσθέτουμε στο μείγμα που βράζει, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
    Βάζουμε το ρυζόγαλο στα μπώλ και αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με κανέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close