Gravy Brown Sauce

464

Η πιο νόστιμη σάλτσα, με βάση το ζωμό από ψητό κρέας! Η γεύση της θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ψητό σας κρέας!

Gravy Brown Sauce

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 10 mins

Η πιο νόστιμη σάλτσα, με βάση το ζωμό από ψητό κρέας! Η γεύση της θα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μαζεύουμε τα υγρά υπολείματα από το ψητό.
    Βάζουμε όλα τα υγρά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
    Με μία κουτάλα συλλέγουμε από την επιφάνεια όλο το λίπος που θα βγεί και το πετάμε, κρατώντας μόνο το καφέ μέρος και το παιρνάμε από ψιλή σίτα.
  2. Θα χρειαστείτε 2 περίπου φλυτζάνια, από τα υγρά αυτά.
    Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τον καφέ ζωμό, τον χυμό πορτοκαλιού, τον ζωμό κότας, το κονιάκ και την ζάχαρη, βράζουμε για 3 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το κόρν φλάουρ, το οποίο διαλύουμε μέσα στο κρύο νερό.
    Χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα, ανακατεύοντας με σύρμα συνεχώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close