Αρχική 2013

Αρχείο

Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται...
Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι,  φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο, γι' αυτό και είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Συνοδεύστε με πλούσια σε γεύση και άρωμα σάλτσα μπεαρνέζ!
Μυρωδάτη σάλτσα, al dente παπαρδέλες και φρέσκια παρμεζάνα, η απλότητα μιας συνταγής,  Παπαρδέλες Pomodorο το «μεγαλείο» της γευστικότητας!
Ένα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι, με το μέλι να κάνει την διαφορά!
Tα λαζάνια ζεστά ή κρύα, είναι το ίδιο νόστιμα, η συνταγή είναι πολύ εύκολη, γεμάτη λαχανικά και γεύσεις!
Οι πανσέτες είναι ένα πολύ νόστιμο κομμάτι κρέατος! Αν αναζητάτε μια απλή, γρήγορη αλλά πολύ νόστιμη συνταγή, μόλις την βρήκατε, Πανσέτες με Μουστάρδα, Μανιτάρια και Θυμάρι.
Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό Τας Κεμπάπ, εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στο καλό τηγάνισμα του κρέατος και στην τέλεια δεμένη σάλτσα του!
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή, για κάθε στιγμή, Ρύζι με Μανιτάρια! Μια συνταγή κατάλληλη για συνοδευτικό για ψητά κρέατα και ψάρια αλλά και σαν χορταστικό γεύμα!
Δοκιμάστε αυτή την εκπληκτική ψαρόσουπα, η νοστιμία της είναι απερίγραπτη! Με πλούσια γεύση και πολύ θρεπτική, θα γίνει η αγαπημένη σας!
Ο απίθανος και αγαπημένος μουσακάς! Ποιος δεν γνωρίζει και δεν έχει δοκιμάσει τον μουσακά, το πιο γνωστό πιάτο της Ελληνικής Κουζίνας! Ο μουσακάς δεν είναι αμιγώς ελλληνική συνταγή, αλλά τούρκικη βέβαια μόνο το όνομα είναι ίδιο μιας και η τούρκικη συνταγή...
47,047Follow meFollow me
21,192Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe