Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι

1.6K

Ένα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι, με το μέλι να κάνει την διαφορά!

Λουκάνικα με Πιπεριές, Γραβιέρα και Μέλι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 17 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Ένα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Kόβουμε τα λουκάνικα σε χοντρά κομμάτια και τις πιπεριές.
    Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί τηγανίζουμε τα λουκάνικα.
    Περίπου 3-4 λεπτά πρίν ψηθούν προσθέτουμε τις πιπεριές και χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά.
  2. Μόλις ροδίσουν οι πιπεριές σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το μέλι, το ξύσμα, τον χυμό και τα μυρωδικά, αλατίζουμε ελαφρά και βράζουμε μέχρι να 5-6 λεπτά, ετσι ώστε να δέσουν τα υγρά.
  3. Βάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε πιατέλα, ρίχνουμε τους κύβους της γραβιέρα και περιχύνουμε με την σάλτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close