Αρχική 2014

Αρχείο

#mywale Project Μόλις λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του Σεπτέμβρη και την επιμονή όλων για ατελείωτο ήλιο και θάλασσα, η πρώτη συνταγή που διάλεξα να μοιραστώ μαζί σας μετά το διάλλειμα των διακοπών προφανώς μοιάζει τόσο παράξενη επιλογή. Ίσως είναι κάπως...
Ο μπακαλιάρος, αυτό το αγαπημένο ψάρι! Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα... Αν όμως για κάποιο λόγο θέλεις κάτι διαφορετικό, η συνταγή αυτή συνδυάζει την νοστιμιά με...
Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά γεμιστά χειροποίητα ζυμαρικά της Πολωνικής Κουζίνας. Για όσους γνωρίζουν, μοιάζουν με τα βαρένικα της Ποντιακής Κουζίνας! Τα Pierogi γεμίζονται συνήθως με πατάτα και λάχανο, συνήθως σερβίρονται με...
Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή ουσιαστικά για λεμονάτο ψάρι! Στην Κέρκυρα προτιμούσαν και προφανώς προτιμούν το στακοφίσι, δηλαδή τον αποξηραμένο, στεγνό μπακαλιάρο! Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο στο όνομα αυτού φαγητού παρά...
Όσοι έχετε βρεθεί στην Ισπανία σίγουρα έχετε απολαύσει αυτές τις θεϊκές πατάτες bravas που ανήκουν παραδοσιακά στα Spanish tapas! Η Ισπανική Κουζίνα γνωστή για τους μεζέδες της, τα tapas που σερβίρονται με τα...
Η τυπική Βρετανική συνταγή, η πίτα του βοσκού ή Shepherd's pie μια εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη! Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων - εξ' ου και το όνομα. Λέγεται...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,075Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe