Αρχική 2014

Αρχείο

Το Λαχανόρυζο, τα Κεδρόμηλα και το Γλυκό Πιπέρι Το μαγείρεμα και φυσικά το αγαπώ το ξέρετε άλλωστε... αγαπώ τις γεύσεις, τις εμπνεύσεις, τις δοκιμές, να μοιράζομαι το φαγητό αλλά τελικά πιο πολύ από όλα αγαπώ να μοιράζομαι την κουζίνα μου...
Κοτόπουλο, κουρκουμάς, γιαούρτι και γάλα καρύδας, ρύζι μπασμάτι! Mάντεψε τι νόστιμο θα φτιάξεις σήμερα!
Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη, λιτή συνταγή ουσιαστικά για λεμονάτο ψάρι! Στην Κέρκυρα προτιμούσαν και προφανώς προτιμούν το στακοφίσι, δηλαδή τον αποξηραμένο, στεγνό μπακαλιάρο! Οι Βενετσιάνικες επιρροές στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας διακρίνονται περισσότερο στο όνομα αυτού φαγητού παρά...
Τα μύδια είναι το ιδανικό συνοδευτκό για τσίπουρο, ούζο, κρασί ή μπύρα! Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και νόστιμη συνταγή, υπέροχα αρώματα τα αρώματα και γεύση!
46,351Follow meFollow me
13,959Follow meFollow me
4,165Follow meFollow me
1,970SubscribeSubscribe

My Instagram