Πίτσα με Ζύμη Μπύρας, Πατέ Ελιάς, Φέτα και Ντοματίνια
Πίτσα με ζύμη μπύρας, η απόλυτα καλοκαιρινή πίτσα χρειάζεται μόνο μπύρα, για να την απολαύσεις αλλά και για να πετύχεις την πιο τραγανή ζύμη!
Πίτσα με ζύμη μπύρας, η απόλυτα καλοκαιρινή πίτσα χρειάζεται μόνο μπύρα, για να την απολαύσεις αλλά και για να πετύχεις την πιο τραγανή ζύμη!
Τα ραδίκια και τα άλλα χόρτα εποχής είναι από τα ωραιότερα υλικά που μπορείς να αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο! Αν σου αρέσουν τα εύκολα και λίγο διαφορετικά, τα ραδίκια με γιαούρτι και φέτα δοκίμασέ τα σε κάθε ευκαιρία που βρεις χόρτα εποχής!
Ένα καταπληκτικό, πανεύκολο, λιτό τυρόψωμο από την παραδοσιακή-τοπική κουζίνα του Πηλίου και συγκεκριμένα της Πορταριάς! Το υλικό που κάνει την διαφορά, σ’ αυτή την συνταγή για τυρόψωμο και του δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι το πορτοκάλι!
Αγαπάμε την τυρόπιτα και ειδικά αυτή την εύκολη τυρόπιτα – πατσβουρόπιτα! Κάθε στιγμή της ημέρας ένα κομμάτι ζεστής ή και κρύας τυρόπιτα μπορεί να καθησυχάσει την πείνα, να φαγωθεί μόνο για την απόλαυση, να γίνει το ιδανικό κολατσιό για μικρούς και μεγάλους, να γίνει το κέντρο προσοχής στο οικογενειακό τραπέζι, όπως και να έχει μια …
Η σημερινή πίτα είναι νησιώτισσα, καλασούνα είναι η πίτα στην Φολεγρανδρίτικη διάλεκτο, φτιάχνεται με ελάχιστα υλικά και είναι μια από τις ωραιότερες πίτες, Κρεμμυδένια ή Καλασούνα Φολεγάνδρου λοιπόν! Φυσικά και οι παραδοσιακές πίτες είναι ότι πιο εξαιρετικό έχει να παρουσιάσει η Ελληνική Κουζίνα, τόσο για την ποικιλία τους όσο και για την νοστιμιά τους! Την συνταγή …
Η αγαπημένη μας χωριάτικη σαλάτα αλλιώς δηλαδή ζεστή και με γλιστρίδα, μια εκδοχή της ντοματοσαλάτας με ψημένες ντομάτες και πικάντικη!
Τραγανό χειροποίητο φύλλο και υπέροχη γέμιση με αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά υλικά, Πίτα με Ανθότυρο, Λιαστή Ντομάτα και Πάστα Ελιάς!