Αρχική 2013

Αρχείο

Τρούφες με Χριστουγεννιάτικη "άποψη"! Σπασμένα μελομακάρονα; Και όμως αξιοποιούνται και μας δίνουν ένα υπέροχο γλύκισμα με ιδιαίτερο, ξεχωριστό "άρωμα", παρόλη την απλή σύσταση των υλικών!
Τα ξεροτήγανα ή κατιμάρια είναι παραδοσιακό γλύκισμα από την Αμοργό! Για τους Αμοργιανούς τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλιάτικο κέρασμα αλλά τα προσφέρουν στους γάμους και τα βαφτίσια μαζί με το παραδοσιακό παστέλι.
Το αυθεντικό, Αγγλικό μπανόφι - Banoffee Pie- έχει βάση τάρτας, τα μπισκότα degistive εξυπηρετούν την "εύκολη πλευρά" της συνταγής! Αν θέλετε όμως να απολαύσετε το Banoffee Pie στην πιο εύκολη εκδοχή του, ακολουθήστε την συνταγή!
The Macaron Project, πως θα φτιάξετε τέλεια Μακαρόν βήμα-βήμα! Το Macaron  είναι ένα υπέροχο και ντελικάτο γλύκισμα της Γαλλικής Κουζίνας δεν είναι καθόλου δύσκολο αρκεί να διαβάσεις το Macaron Project και φυσικά να εξασκηθείς! Τα απαραίτητα συστατικά να φτιάξετε αυτό το...
Σιμιγδαλένιος χαλβάς από την Νάξο, με υπέροχη γεύση θυμαρίσου μελιού, το οποίο κάνει και την διαφορά στην συνταγή, αφού η Νάξος παράγει από τα καλύτερα θυμαρίσια μέλια!
Τα αγαπημένα μπισκότα Oreo γίνονται η ιδανική βάση σε συνδιασμό με το φουντούκι γι' αυτο το cheesecake, η κρέμα αφράτη αλλά η λαχταριστή βουτυράτη, σάλτσα καραμέλας κάνει την διαφορά απόλυτα, δίνοντας έναν πεντανόστιμο γευστικό συνδιασμό! Μην σας φαίνεται πολύπλοκη η...
46,953Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,105Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram