Αρχική 2014

Αρχείο

Αν υπάρχει παράδεισος στην γεύση τότε αυτή η τάρτα με κεράσια αποτελεί κομμάτι του! Κάνεις λίγο υπομονή να ξεκουκουτσιάσεις τα κεράσια.Ο κλασικός τρόπος την φουρκέτα είναι ο καλύτερος! Βάλε πετροκέρασα και τα άλλα τα μαυροκέρασα, βάλε και ένα αγελαδινό βούτυρο "καλό"...
Ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Το κόκκινο κρασί μεταμορφώνει, τον συνήθως σκληρό κόκορα και του μεταδίδει όλα...
Παραμένει ένα κλασσικό αλλά η γεύση, Μιλφέιγ με Λευκή Σοκολάτα (Mille-feuille White Chocolate )  τέλεια λευκή σοκολατένια!
Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται...
Το σπιτικό Φύλλο για κρέπες γίνεται απλά και εύκολα, δοκίμασέ τοο και θα δεις!
Μία πανέυκολη συνταγή για σουφλέ σοκολάτα που κανείς δεν μπορει να αντισταθεί, η ζάχαρη λεβάντας δίνει μία διακριτική νότα και κάνει τη διαφορά! Βέβαι αν δεν έχετε ζάχαρη αρωματισμένη, φυσικά μπορείτε να εκτελέσετε την συνταγή με κανονική!
46,439Follow meFollow me
14,367Follow meFollow me
4,163Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram