Αρχική 2014

Αρχείο

Η ημέρα για το μεγάλο  φαγοπότι πλησιάζει! Το Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι όπου και να το ψάξεις δεν θα το βρεις! Βέβαια το "φλέρτ" με τα λατρεμένα Πασχαλινά εδέσματα ξεκινάει από την στιγμή που βάφεις τα αυγά, πλάθεις τα τσουρέκια και...
Η μαγειρίτσα είναι το πιο παραδοσιακό και κλασικό φαγητό της Ανάστασης αλλά και της Ελληνικής Κουζίνας! Για μια πετυχημένη μαγειρίτσα χρειάζεσαι τρυφερά μαρούλια, μυρωδικά χόρτα, ζουμερά λεμόνια, ολόφρεσκα αυγά και φυσικά την συκωταριά από το αρνί. Μαγειρίτσα Παραδοσιακή Χρόνος Προετοιμασίας: 60 Χρόνος Μαγειρέματος:...
Μια υπέροχη συνταγή για εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, με τρυφερό σπανάκι, φτιάχνεται σε μεγάλο ταψί λεπτή και τραγανιστή! Η σπανακόπιτα αυτή μοιάζει με την μουσούντα θα έλεγα, αλλά όχι, η παραδοσιακή μουσούντα που μου έμαθε η μαμά φτιάχνεται με πιο...
Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!
Το εύκολο, θρεπτικό και νοστιμότατο φαγητό για μικρούς και μεγάλους, σπανακόριζο κλασική αξία! Σπανακόρυζο Λεμονάτο.
Αρακάς με Πιπεριές Φλωρίνης, το κλασικό λαδερό φαγητό της Ελληνική κουζίνας, προσθέστε μερικές πιπεριές και δεν θα το βαρεθείτε ποτέ!
Ένα υπέροχο ορεκτικό, μια συνταγή για να απολαύσετε του ανθούς από τα κολοκυθάκια, τα κολοκυθολούλουδα! Αγοράστε τους κολοκυθοανθούς μόλις έχουν κοπεί τα κολοκύθια, τις πρωινές ώρες που είναι ακόμη ανοιχτά!
Οι γίγαντες είναι μία καταπληκτική ποικιλία φασολιών! Ο τρόπος μαγειρέματος είναι  από τους πιο κλασικούς. Φροντίζουμε να έχουμε αρκετό φρέσκο ψωμάκι γιατί οι βουτιές στην σάλτσα είναι απαραίτητες! Υλικά για 4-6 άτομα 500 gr. φασόλια γίγαντες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσα...
46,966Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,095Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe