Πράσινη Σαλάτα με Ντρέσινγκ Τζίντζερ

607

Πράσινη Σαλάτα με Dressing Τζίντζερ

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins

Η πράσινη σαλάτα στην καλύτερή της και πιο απλή της εκδοχή!
Το τζίντζερ κάνει θαύματα στην γεύση και το άρωμα!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε την σαλάτα.
    Κόβουμε την σαλάτα σε χοντρά κομμάτια με το χέρι.
    Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι.
  2. Το Ντρέσινγκ
    Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι να ζεσταθεί και να γίνει ρευστό.
    Προσθέτουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το τζίντζερ και χτυπάμε καλά να γίνει σαν κρέμα.
    Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεί. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close