Πράσινη Σαλάτα με Dressing Τζίντζερ
By 25 Οκτωβρίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
Η πράσινη σαλάτα στην καλύτερή της και πιο απλή της εκδοχή!
Το τζίντζερ κάνει θαύματα στην γεύση και το άρωμα!
Υλικά
- 1 πράσινη σαλάτα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι ανθέων
- ¾ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο λευκό
- 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ πολτοποιημένο
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε την σαλάτα.
Κόβουμε την σαλάτα σε χοντρά κομμάτια με το χέρι.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το κρεμμύδι. - Το Ντρέσινγκ
Σε ένα μπρίκι βάζουμε το μέλι να ζεσταθεί και να γίνει ρευστό.
Προσθέτουμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το τζίντζερ και χτυπάμε καλά να γίνει σαν κρέμα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να σταθεί. Περιχύνουμε την σαλάτα και σερβίρουμε.
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Μεσογειακη
- ΤΥΠΟΣ: Σαλατα
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Ευκολο