Αρχική 2013

Αρχείο

Μια γλυκιά τάρτα με ανθότυρο και μέλι, η αγαπημένη παραδοσιακή μελόπιτα της Σίφνου σε μια εναλλακτική εκδοχή! Η βάση της τάρτας φτιάχνεται εύκολα με ζύμη πάτ σουκρέ, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και θα...
Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι Καρμπονάρα.
Πεντανόστιμοι και αφράτοι πρασοκεφτέδες γεμάτοι μυρωδικά δοκιμάστε τους μαζί με το δροσερό αλλά και αρωματικό ντιπ γιαουρτιού που τους ταιριάζει τέλεια!
Μπακαλιάρος σκορδαλιά και από τις πιο αγαπημένες συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας! Παραδοσιακά τρώμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου - τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά και το καλοκαίρι είναι λατρεμένη επιλογή! Διαλέξτε κουρκούτι και απολαύστε!
Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά  και νόστιμα φαγητά! Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε υπέροχα μπιφτέκια!
Μια υπέροχη συνταγή για εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, με τρυφερό σπανάκι, φτιάχνεται σε μεγάλο ταψί λεπτή και τραγανιστή! Η σπανακόπιτα αυτή μοιάζει με την μουσούντα θα έλεγα, αλλά όχι, η παραδοσιακή μουσούντα που μου έμαθε η μαμά φτιάχνεται με πιο...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe