Κεφτέδες Μυτιλήνης

9510
0

Κεφτέδες Μυτιλήνης

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 23, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15-20 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 35 mins

Αρωματικοί, γευστικοί και αφράτοι κεφτέδες, σε μία τοπικη συνταγή από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μουλιάζουμε τη ψίχα σε νερό και κατόπιν την στύβουμε να φύγει το περιττό νερό.
    Πολτοποιούμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φύλλα της μέντας στο multi.
    Σε ένα μπώλ βαζουμε ολα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα ζυμώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.
    Βάζουμε τον κιμά, τον οποίο καλύπτουμε με σελοφάν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά.
    Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.