Κεφτέδες Μυτιλήνης

181

Κεφτέδες Μυτιλήνης

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 23 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15-20 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 35 mins

Αρωματικοί, γευστικοί και αφράτοι κεφτέδες, σε μία τοπικη συνταγή από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Μουλιάζουμε τη ψίχα σε νερό και κατόπιν την στύβουμε να φύγει το περιττό νερό.
    Πολτοποιούμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα φύλλα της μέντας στο multi.
    Σε ένα μπώλ βαζουμε ολα τα υλικά για τα κεφτεδάκια και τα ζυμώνουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.
    Βάζουμε τον κιμά, τον οποίο καλύπτουμε με σελοφάν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  2. Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά.
    Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close