Σπαγγέτι Καρμπονάρα

1.5K

Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι Καρμπονάρα.

Σπαγγέτι Καρμπονάρα Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 21 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Η αυθεντική καρμπονάρα δεν περιέχει ίχνος κρέμας γάλακτος, Σπαγγέτι …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε al dente τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, ξεκινάμε να τα βράζουμε ταυτόχρονα με την εκτέλεση της σάλτσας.
  2. Σε ένα μπώλ χτυπάμε τους κρόκους, το αυγό και το πεκορίνο και προσθέτουμε το κρασί.
  3. Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια.
    Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό σωτάρουμε το μπέικον να ξεροψηθεί μαζί με την σκελίδα σκόρδου, η οποία πρέπει απλά να είναι σπασμένη.
  4. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο καυτό τηγάνι με το μπέικον, απευθείας μέσα από την κατσαρόλα.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Προσθέτουμε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    Σερβίρουμε αμέσως με παρμεζάνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close