Αρχική 2013

Αρχείο

Το Ζαμπαγιόνε, zabaglione ή zabaione ή sabayon είναι ένα ιταλικό κρεμώδες επιδόρπιο που γίνεται με κρασί Μαρσάλα! Δοκιμάστε όμως και αυτήν την εκδοχή με σαμπάνια είναι απίθανο! Δοκιμάστε το σκέτο σαν κρέμα ή  πάνω από γλυκίσματα τύπου κέικ,σουφλέ ή brownies!
Πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό, από αρωματικό μέλι και θρεπτικό γιαούρτι! Η καλύτερη πρόταση για τα παιδιά!
Ένα διαφορετικό αρωματικό κέικ, μία συνταγή με παντζάρια, απλά πεντανόστιμο, δοκιμάστε τα παντζάρια και στα γλυκά σας!
Το αγαπημένο γλύκισμα σε μια απόλυτα καλοκαιρινή εκδοχή Pink Millefeuille - Mιλφέιγ με Ροζ Κρέμα! Και η εκδοχή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της λατρεμένης Ντίνας Νικολάου, "Νηστικοί Πράκτορες" .
Η κλασική λεμονόπιτα πάνω σε παντεσπάνι, μια άλλη ιδέα της lemon pie, ειδικά για όσους δεν προτιμούν την ζύμη τάρτας!
Απολαυστικο Προφιτερόλ, ένα γλυκό που προκαλεί χτυποκάρδια!
Αυτά τα λατρεμένα, ντελικάτα και αέρινα σου με κρέμα φτιάχνονται πανεύκολα... σου λέω, στο λέω και στα Γαλλικά, Choux!
Ένα πεντανόστιμο παραδοσιακό Bonet Dolci, Ιταλικό Γλυκό από το Piemonte της Ιταλίας!Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!
Η τούρτα αμυγδάλου είναι λατρεμένη τούρτα! H σοκολάτα δεν «χωράει» στην τούρτα αυτήν, θα χρειαστείτε ένα αφράτο παντεσπάνι, μια πλούσια κρεμα ζαχαροπλαστικής, μια ντελικάτη σαντιγύ και άφθονο αμύγδαλο!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe