Ινδικό κοτόπουλο Τίκα Μασάλα (Tikka Masala)
To κοτόπουλο Tikka Masala δεν είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Ινδικής Κουζίνας αλλά μια επινόηση του Mr. Ali! Ο Ali Ahmed Aslam, μετανάστης από το Μπανγκλαντές, υπήρξε ιδιοκτήτης του ινδικού εστιατορίου Shish Mahal στην Γλασκόβη, το οποίο άνοιξε το 1964. Είναι αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή της πιάτα Βρετανίας, και το …
Η Τέλεια γαλοπούλα με Gravy Brown Sauce
Πραγματικά μια συνταγή για γαλοπούλα πεντανόστιμη, τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πετσούλα, αυτό που λέμε “λουκούμι”, η Gravy Brown Sauce απαραίτητη! Η γέμιση για την γαλοπούλα απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Mην παραλείψετε οπωσδήποτε να την σερβίρεται με την Gravy Brown Sauce το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό!
Chili Con Carne
Chili con carne ή αλλιώς “Κρέας με Πιπεριές” και για την ιστορία προέλευσης πιπεριές τσίλι! Έδεσμα με πολλές «διαμάχες» για την ορθότητα της συνταγής και της Tex Mex κουζίνας! Το Chili Con Carne μαγειρεύτηκε για πρώτη φορά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας από τους στρατιώτες!
Κεφτεδάκια με Μπέικον και Λαχανοσαλάτα
Απίθανα, ζουμερά κεφτεδάκια το μπείκον τους δίνει επιπλέον γεύση και συνδυάζονται άψογα με την λαχανοσαλάτα!
Γεμιστό Ρολό Κιμά με Αυγά και Μουστάρδα
Και ποιος δεν έχει απολαύσει αυτό το ρολό γεμιστό με ολόκληρα αυγά από την κουζίνα της μαμάς, κλασικά! Σερβίρεται σαν κυρίως και ορεκτικό!