Αρχική 2014

Αρχείο

Η Lemon Curd είναι η πιο τρανή απόδειξη οτι το λεμόνι είναι θαυματουργό, με το που ξεκινάς να φτιάχνεις την κρέμα νιώθεις μια ευεξία, ένα "ξύπνημα" από τα έλαια του λεμονιού, όσο δοκιμάζεις άστο "μαγεύεσαι" και αυτό το βάζο...
Καιρό τώρα ψάχνω να βρω την "σωστή" συνταγή για Ρεβανί,όχι όποιο - όποιο ρεβανί αλλά αυτό από την Βέροια! Το ραβανί βέβαια είναι μια διαδεδομένη και αγαπημένη συνταγή στην Ελληνική Κουζίνα, το συγκεκριμένο δε αποτελεί το "στολίδι" της Μακεδονίτικης Κουζίνας...
Πεντανόστιμο, ελαφρύ κέικ χωρίς πολλά λιπαρά, χωρίς αυγά και βούτυρο! Φτιάχνεται πανεύκολα και αποτελεί το ιδανικό σνάκ για κάθε στιγμή!
Μια κλασική συνταγή για Πασχαλινά Τσουρέκια με σίγουρη επιτυχία! Στην συνταγή αυτή, η υπομονή έχει σημασία, γι αυτό μην παραλείψετε να αφήσετε την ζύμη να φουσκώσει όλο το βράδυ! Όταν ξεκινήσει το ψήσιμό τους τα αρώματα από την μαστίχα και το...
Σιμιγδαλένιος χαλβάς από την Νάξο, με υπέροχη γεύση θυμαρίσου μελιού, το οποίο κάνει και την διαφορά στην συνταγή, αφού η Νάξος παράγει από τα καλύτερα θυμαρίσια μέλια!
Βέβαια αυτή η εκδοχή, δεν είναι το εύκολο γλυκό που γνωρίζετε, έχει μια μικρή διαδικασία αλλά η γεύση του είναι εξαιρετική. Το New York Style CheeseCake δένει εκπληκτικά με την sour cream! Ένα τέλειο real Cheese Cake, φτιάξτε το και θα...
Το πολίτικο σιροπιαστό, δεν φτιάχνεται με φύλλο καταϊφιού, αλλά με μία ζύμη που θυμίζει τσουρέκι! Αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ του εκμέκ κανταϊφι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε!
46,434Follow meFollow me
14,248Follow meFollow me
4,162Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe

My Instagram