Αρχική 2013

Αρχείο

Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται...
Το απόλυτο σιροπιαστό με καρύδι ή φυστίκι, ο μπακλαβάς, γιατί Χριστούγεννα χωρίς μπακλαβά δεν γίνονται!
Marshmallows μικρά, σπογγώδη, πανέμορφα γλυκίσματα που ξετρελαίνουν τα παιδιά! Σίγουρα τα marshmallows του εμπορίου δεν είναι τόσο αγνά" επειδή όμως στα παιδιά αρέσουν αυτά τα λαχταριστά γλυκάκια όσο και στους μεγάλους. Φτιάξτε τα μόνοι σας, την ζάχαρη δεν θα την αποφύγετε...
Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι,  φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο, γι' αυτό και είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Συνοδεύστε με πλούσια σε γεύση και άρωμα σάλτσα μπεαρνέζ!
Το αγαπημένο σνίτσελ βενετσιάνα σερβίρεται με υπέροχη κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλατος, φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Η γλυκόπικρη γεύση του και το λαμπερό του χρώμα το κάνει ένα από τα λατρεμένα γλυκά του κουταλιού! Γλυκό Κουταλιού Πορτοκάλι!
Και ποιος δεν έχει απολαύσει αυτό το ρολό γεμιστό με ολόκληρα αυγά  από την κουζίνα της μαμάς, κλασικά! Σερβίρεται σαν κυρίως και ορεκτικό!
To απόλυτο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο γλυκό, Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι!   Γλυκό Κουταλιού Κυδώνι •Προετοιμασία: 50′ •Έτοιμο σε: 4 ώρες •Ποσότητα: 1000 gr. •Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο   Υλικά 1100 gr. κυδώνια 900 gr. ζάχαρη 2 κλωναράκια αρμπαρόριζα 1 λεμόνι 80 gr. αμύγδαλα ασπρισμένα Εκτέλεση Συνταγής Πλένουμε τα κυδώνια και τα καθαρίζουμε από την φλούδα...
Σύκο, το φρούτο που αποχαιρετά το καλοκάιρι και υποδέχεται το φθινόπωρο! Η μαρμελάδα σύκο είναι απίθανη όχι μόνο για τα πρωινά αλλά και για να συνοδεύσει πλατώ με τυριά και αλλαντικά.
47,047Follow meFollow me
21,192Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe