Αρχική 2013

Αρχείο

Το κυδωνόπαστο ή παστοκύδωνο "κρατάει" όλη η γεύση, το άρωμα και τη φρεσκάδα του κυδωνιού! Συνοδεύσετε τα έντονα γευστικά τυριά, αλλαντικά, δοκιμάστε σε σαλάτες ή απλά απολαύστε το σαν γλύκισμα!
Δροσερό τζατζίκι πάει με όλα γιατί ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται! Αρκεί 'ενα καλό στραγγιστό, τραγανό αγγούρι και φυσικά σκόρδο! Το τζατζίκι φτιάχνεται πανεύκολα, απλά υλικά, πάντα διαθέσιμο στο ψυγείο χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα με πραγματικό...
Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά.
Μυρωδάτα και πεντανόστιμα γλυκά βουτήματα "πανέτοιμα" για βουτιές σε γάλα, τσάι ή κακάο!
Το ψωμί, έτσι όπως με μεγάλωσε. Το ψωμί που με μεγάλωσε, το θυμάμαι πάντα με αγάπη και μου ξυπνά τις πιο τρυφερές παιδικές αναμνήσεις! Αν πραγματικά θέλετε να φάτε αληθινό σπιτικό ζυμωτό ψωμί, πρέπει να παιδευτείτε λίγο, ετοιμάστε προζύμι. Το αποτέλεσμα όμως...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe