Τζατζίκι (Greek Tzatziki Sauce)

516

Δροσερό τζατζίκι πάει με όλα γιατί ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται! Αρκεί ‘ενα καλό στραγγιστό, τραγανό αγγούρι και φυσικά σκόρδο!

Το τζατζίκι φτιάχνεται πανεύκολα, απλά υλικά, πάντα διαθέσιμο στο ψυγείο χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα με πραγματικό γιαούρτι!

Τζατζίκι (Greek Tzatziki Sauce)

Τζατζίκι Συνταγή

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 23 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (8-10 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins

Δροσερό τζατζίκι πάει με όλα γιατί ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι δεν …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το γιαούρτι σε τουλπάνι ή μία βαμβακερή πετσέτα και το στραγγίζουμε, πιέζοντάς το, να βγάλει τα περιττά υγρά του.
    Τρίβουμε το αγγούρι στο χοντρό του τρίφτη και ακολουθούμε την διαδικασία στραγγίσματος με το τουλπάνι.
  2. Τρίβετε ή πολτοποιείτε το σκόρδο και το ρίχνετε σε ένα μπώλ μαζί με το αγγούρι και το γιαούρτι,αλατίζετε και ανακατεύετε..
    Σε ένα σέικερ βάζετε το λάδι και το ξύδι τα χτυπάτε καλά.
  3. Προσθέτετε το μείγμα στο γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά..
    Βάζουμε στο ψυγείο για 30′ λεπτά και σεβίρουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close