Τζατζίκι (Greek Tzatziki Sauce)

8597
0

Δροσερό τζατζίκι πάει με όλα γιατί ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι δεν γίνεται! Αρκεί ‘ενα καλό στραγγιστό, τραγανό αγγούρι και φυσικά σκόρδο!

Το τζατζίκι φτιάχνεται πανεύκολα, απλά υλικά, πάντα διαθέσιμο στο ψυγείο χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα με πραγματικό γιαούρτι!

Τζατζίκι (Greek Tzatziki Sauce)

Τζατζίκι Συνταγή

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 23, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (8-10 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 mins

Δροσερό τζατζίκι πάει με όλα γιατί ελληνικό τραπέζι χωρίς τζατζίκι δεν …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το γιαούρτι σε τουλπάνι ή μία βαμβακερή πετσέτα και το στραγγίζουμε, πιέζοντάς το, να βγάλει τα περιττά υγρά του.
    Τρίβουμε το αγγούρι στο χοντρό του τρίφτη και ακολουθούμε την διαδικασία στραγγίσματος με το τουλπάνι.
  2. Τρίβετε ή πολτοποιείτε το σκόρδο και το ρίχνετε σε ένα μπώλ μαζί με το αγγούρι και το γιαούρτι,αλατίζετε και ανακατεύετε..
    Σε ένα σέικερ βάζετε το λάδι και το ξύδι τα χτυπάτε καλά.
  3. Προσθέτετε το μείγμα στο γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά..
    Βάζουμε στο ψυγείο για 30′ λεπτά και σεβίρουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.