Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά

410

Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά.

Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 22 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 15 mins

Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, το στραγγίζουμε καλά και το κρατάμε ζεστό.
    Κόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές σε κύβους.
    Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο ελαφρά το μπέικον και τις πιπεριές.
    Προσθέτουμε το λευκό πιπέρι.
    Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close