Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά.
Ρύζι με Μπέικον και Κόκκινη Πιπεριά Recipe

By 22 Ιουλίου, 2013
Published:- ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
- ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
- ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 15 mins
Γευστικότατο σπυρωτό ρύζι που συνοδεύει άψογα κάθε είδους κρέας! Ρύζι με …
Υλικά
- 250 gr. ρύζι blue bonnet
- 100 gr. μπέικον
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
- Φρεσκοτριμμένο λευκό πιπέρι
- Αλάτι
Οδηγίες
- Βράζουμε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, το στραγγίζουμε καλά και το κρατάμε ζεστό.
Κόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές σε κύβους.
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο ελαφρά το μπέικον και τις πιπεριές.
Προσθέτουμε το λευκό πιπέρι.
Προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
- ΚΟΥΖΙΝΑ:: Ευρωπαικη
- ΤΥΠΟΣ: Συνοδευτικο
- ΕΠΙΠΕΔΟ:: Ευκολο