Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, λαχανικά και φρούτα της εποχής!
Λαχανικά:
Αγκινάρες, αντίδια, μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα.
Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο, φινόκιο.
Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, ξινόμηλα, ακτινίδια, περγαμόντο.
Ξηροί Καρποί και Δημητριακά:
Σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα.
Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:
τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, γόπα, μπαρμπούνι, λιθρίνι, γλώσσα, συναγρίδα, σφυρίδα, παλαμίδα, σαφρίδια, λούτσος, σκορπίνα, μαρίδα, ψάρια για σούπα, χταπόδι, γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, μύδια, στρείδια.