Τα Φρέσκα Υλικά του Φεβρουαρίου

2881
0
Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά, λαχανικά και φρούτα της εποχής!

Λαχανικά:
Αγκινάρες, αντίδια, μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα.

Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο, φινόκιο.

Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, ξινόμηλα, ακτινίδια, περγαμόντο.


Ξηροί Καρποί και Δημητριακά:

Σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα.


Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:

τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, γόπα, μπαρμπούνι, λιθρίνι, γλώσσα, συναγρίδα, σφυρίδα, παλαμίδα, σαφρίδια, λούτσος, σκορπίνα, μαρίδα, ψάρια για σούπα, χταπόδι, γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, μύδια, στρείδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.