Τα Φρέσκα Υλικά του Μάη
Λαχανικά:
Κολοκυθάκια, φασολάκια, αρακά, κουκιά, αγκινάρες, μπιζέλια, ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές, αγγουράκια, αβοκάντο, καρότα, αντίδια, φρέσκα κρεμμύδια, μπρόκολα, μπρόκολα, ραπανάκια, βλίτα, ραδίκια, άγρια σπαράγγια, λευκά και πράσινα σπαράγγια, σέσκουλα, σπανάκια.
Μυρωδικά:Άνηθος, μαϊντανός, μάραθος, δυόσμος, μέντα, χαμομήλι, κάρδαμο, μυρώνια, καυκαλήθρες
Φρούτα:
Φράουλες, κεράσια, πορτοκάλια Βαλέντσια, μούσμουλα, βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια, βανίλιες, αχλάδια, ακτινίδια
Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:
Μαγιάτικο, τσιπούρες, σαργός, σπάρος, μπαρμπούνι, κουτσομούρα, μουρμούρα, μελανούρια, γαλέος, ροφός, κολιός, ζαργάνα, λούτσος, σκαθάρι, λιθρίνι, παλαμίδα, σκορπίνα, σκουμπρί, φαγκρί συναγρίδα, σφυρίδα, τόνος, ξιφίας, σαρδέλα, σαφρίδι, γαύρος, αθερίνα, χέλι, αστακός, χταπόδι, γαρίδες, καλαμάρι, γυαλιστερές