Τι τρώμε τον Ιανουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής!
Λαχανικά:
Μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα, φοινόκιο, γλυκιά κολοκύθα,
Μυρωδικά:
Άνηθος, μαϊντανός, σέλινο.
Φρούτα:
Πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, ξινόμηλα.
Ξηροί Καρποί και Δημητριακά:
Σταφίδες, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα.
Ψάρια, μαλάκια και όστρακα:
Λαυράκι, τσιπούρα, σαργός, κουτσομούρα, γόπα, μπαρμπούνι, λιθρίνι, ροφός, γλώσσα, σκορπίνα, συναγρίδα, σφυρίδα, μαρίδα, ψάρια για σούπα, καλαμάρι, χταπόδι, στρείδια, μύδια.