Μοσχάρι Φιλέτο Στρογγανόφ

Stroganoff ή Stroganov; υπάρχουν πολλές παραλλαγές για αυτό το πιάτο βέβαια, η παρακάτω συνταγή για μοσχάρι Φιλέτο Στρογγανόφ είναι μία από τις καλύτερες εκδοχές! Η παραδοσιακή ρωσική συνταγή του φιλέτου Στρογγανόφ, είναι το πιάτο που δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του 1890, κατόπιν επιθυμίας του διπλωμάτη Πάβελ Στρογγανόφ!

Τάρτα με σπανάκι και λαδοτύρι Μυτιλήνης

Τάρτα με σπανάκι και λαδοτύρι Μυτιλήνης, μια φανταστική συνταγή για τάρτα που θυμίζει σπανακόπιτα! Το υπέροχο λαδοτύρι Μυτιλήνης να δίνει ξεχωριστή γεύση,η ζύμη με το τυρί είναι ιδιαίτερα τραγανή και θα σας αρέσει σίγουρα!

Πηχτή Παραδοσιακή

Η παραδοσιακή πηχτή είναι ο κλασικός χειμωνιάτικος μεζές για τους μερακλήδες μέσα από την “σοφία” των παλιών νοικοκυρών που δεν “πετούσαν” τίποτα!

Η Τέλεια γαλοπούλα με Gravy Brown Sauce

Πραγματικά μια συνταγή για γαλοπούλα πεντανόστιμη, τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πετσούλα, αυτό που λέμε “λουκούμι”, η Gravy Brown Sauce απαραίτητη! Η γέμιση για την γαλοπούλα απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Mην παραλείψετε οπωσδήποτε να την σερβίρεται με την Gravy Brown Sauce το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close