Γαριδομακαρονάδα Πικάντικη
Γαριδομακαρονάδα εύκολη, απλή και πικάντικη, μία ακόμη εκδοχή της αγαπημένης μακαρονάδας!
Γαριδομακαρονάδα εύκολη, απλή και πικάντικη, μία ακόμη εκδοχή της αγαπημένης μακαρονάδας!
Μία πολύ νόστιμη τυρόπιτα με Κρέμα Μπεσαμέλ που είχα δοκιμάσει πολύ μικρή σε ένα χωριό στην Βοιωτία!
Τα μπιφτέκια σχάρας οτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα, ελαφριά και νόστιμα φαγητά! Το καλό μπιφτέκι πρεπει να είναι αφράτο και ζουμερό μια καλή συνταγή και το σωστό ψήσιμο παίζει σημαντικό ρόλο για να απολαύσουμε υπέροχα μπιφτέκια!
Ζυμαρικά Casarecce με Κοτόπουλο, Μελιτζάνα και Ανθότυρο. Τα Casarecce είναι ιταλική πάστα και σημαίνει «σπιτικό» δηλαδή σπιτικά ζυμαρικά! Με σπειροειδές σχήμα κάτι σαν τα κρητικά σκιουφιχτά! Ταιριάζουν άψογα με κάθε είδους κρεατικό με σάλτσα και αν σας αρέσουν τα al dente θα τα λατρέψετε!
Το κασουλέ είναι μία φασολάδα κι ίσως το πιo γνωστό πιάτο της Νοτιοδυτικής Γαλλίας,με υπέροχη γεύση! Οι παραλλαγές του πιάτου πολλές,τρείς είναι οι πιό γνωστές συνταγές-παραλλαγές: 1. Το cassoulet de Castelnaudary που γίνεται με χοιρινό κρέας. 2.Το cassoulet de Toulouse,που επιπλέον προστείθεται αρνί και λουκάνικα χωριάτικα. 3.Το cassoulet de Carcassonne που γίνεται επίσης με πέρδικα …
Τις κρύες ημέρες του χειμώνα τι καλύτερο από μία ζεστή δυναμωτική σούπα βελουτέ με φακές, θα τη φάνε ακόμη και οι “θανάσιμοι εχθροί” της φακής.
Το αρνάκι από τα Τρίκαλα, τα πορτοκάλια από το Άργος, ο συναρπαστικός κρόκος Κοζάνης, τα αμύγδαλα Θεσσαλίας! Ένα ελληνικό πιάτο γεμάτο αρώματα και γεύσεις για το γιορτινό τραπέζι!
Ένα μεζεδάκι πικάντικο με την σαλτσούλα του, το σκορδάκι του και τα μυρωδικά του ονείρου, σκουμπρί στον Φούρνο Πικάντικο !
Pasta all’ Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο! Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο για όλους!
Ένα υπέροχο και χορταστικό φαγητό που συνδυάζεται τέλεια, αρακάς με μοσχάρι!