Ζυμαρικά Αλ Όλιο (Aglio E Olio)

899

Pasta all’ Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο!
Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο για όλους!

Ζυμαρικά Αλ Όλιο (Aglio E Olio) Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 18 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 Servings
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 4-5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 14 mins

Pasta all' Aglio e Olio ή Πάστα Αλ Όλιο! Σκορδάκι και ελαιόλαδο, απλά συστατικά σε …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά al dente και τα κρατάμε ζεστή.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί προσθέτουμε τις πιπεριές, το πιπέρι και το σκόρδο.
    Σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με προσοχή να μην μαυρίσει!
    Περιχύνουμε την πάστα με το καυτό λάδι και με μαϊντανό.
    Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε!

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Like
    Close
    Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
    Close