Νηστίσιμα Κουλουράκια με Κρασί
Ανοίγουμε την Σαρακοτή με γλύκα και με άρωμα! Τραγανά κουλουράκια με κρασί, φτιάχνονται πανεύκολα και με πολλούς πολλούς συνδυασμούς! Διαλέξε τον δικό σου!
Ανοίγουμε την Σαρακοτή με γλύκα και με άρωμα! Τραγανά κουλουράκια με κρασί, φτιάχνονται πανεύκολα και με πολλούς πολλούς συνδυασμούς! Διαλέξε τον δικό σου!
Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της πλούσιας σάλτσας, θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το πιάτο! Βασικό συστατικό του πιάτου, αποτελεί το κόκκινο κρασί …
Σμυρναίικα σουτζουκάκια, ίσως η καλύτερη και πιο αγαπημένη συνταγή της Πολίτικης κουζίνας! Τι ξεχωρίζει όμως τα σμυρναίικα σουτζουκάκια από οποιαδήποτε αντίστοιχη συνταγή. Φυσικά τα μπαχαρικά, αν τα σουτζουκάκια δεν περιέχουν κύμινο και κανέλα, δεν είναι σουτζουκάκια σμυρναίικα! Δοκιμάστε την τέλεια συνταγή και γευτείτε απίστευτα αφράτα και πεντανόστιμα σουτζουκάκια, με άρωμα Πόλης!
Το αγριογούρουνο είναι ένα “ιδιότροπο” κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη συνταγή για να το μαγειρέψετε!
Πορτογαλικό παραδοσιακό επιδόρπιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων! Τα ραμπανάντας είναι στην ουσία τα γνωστά French toast, στην νοστιμότερη εκδοχή τους! Δοκιμάστε οπωσδήποτε αυτά τα γαλλικά “μεθυσμένα” τόστ, σίγουρα θα γίνουν μία από τις αγαπημένες σας λιχουδιές, όχι μόνο τα Χριστούγεννα!!!
Φακές σούπα λιαστή ντομάτα και μυρωδικά, πλούσιες σε γεύση και αρώματα για να μην βαρεθείτε ποτέ τις θρεπτικές φακές!
Xειροποίητες χυλοπίτες και κοκκινιστό κατσικάκι, ένας τέλειος συνδυασμός, ειδικά αν οι χυλοπίτες είναι χειροποίητες! Ακολουθήστε την συνταγή και θα απολαύσετε σίγουρα ένα υπέρωοχο σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό!
Σάλτσα Ναπολιτάνα, η κλασική, ιταλκή σάλτσα η πιο απλή και η πιο νόστιμη!
Σίγουρα ζαρκάδι δεν θα τύχει να μαγιρέψει κάποιος συχνά, όμως μ’ αυτή την συνταγή, αν τύχει, γίνεται τρυφερό και τέλεια μαγειρεμένο! Πάραυτα μπορείτε να αξιοποιήσετε την συνταγή και με άλλα κρέατα.