Αρχική 2014

Αρχείο

Μελιτζανόπιτα με Αρσενικό Τυρί Νάξου Τα καλοκαίρια είχαμε ένα μικρό μποστάνι, μόλις έβγαιναν οι μελιτζάνες ήξερα οτι είναι όντως καλοκαίρι! Θυμάμαι αυτή την "γλύκα" τους τότε... αυτή την γλύκα την βρήκα πάλι σε αυτή την πίτα, την μελιτζανόπιτα την ωραιότερη καλοκαιρινή...
Το φακόρυζο με ταχίνι είναι ένα υγιεινό, πεντανόστιμο και εύκολο φαγητό που μπορεί να σερβιριστεί ώς πλήρες γεύμα ή συνοδευτικό. Διάλεξε νόστιμες βραστερές ελληνικές φακές, το ρύζι μπορεί να είναι όποιο σου αρέσει από το απλό ρύζι για πιλάφι μέχρι...
Τα ραδίκια και τα άλλα χόρτα εποχής είναι από τα ωραιότερα υλικά που μπορείς να αξιοποιήσεις με κάθε τρόπο! Αν σου αρέσουν τα εύκολα και λίγο διαφορετικά, τα ραδίκια με γιαούρτι και φέτα δοκίμασέ τα σε κάθε ευκαιρία που βρεις...
Πάει πολύς καιρό που φλερτάρω με αυτή την μανέστρα και ήρθε η ώρα της! Παραδοσιακό φαγητό από την Κέρκυρα με Βενετσιάνικες επιρροές, μανέστρα collu pimpiri - Κολοπίμπιρι σημαίνει με πιπέρι, γιατί αυτή η απλή συνταγή έχει σαν κύριο συστατικό το...
Η πιο αγαπημένη και πετυχημένη συνταγή για ένα κλασικό κοντοσούβλι από την ταβέρνα του παππού Αποστόλη, όπως ακριβώς το τρώμε στον Ορχομενό!
Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,072Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe