Πικάντικο Τσάτνυ με Ντομάτα, Πιπεριά και Μελιτζάνα

214

Πικάντικο Τσάτνυ με Ντομάτα, Πιπεριά και Μελιτζάνα

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 25 Οκτωβρίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 βάζο 500 gr.
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 10 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 1 hr 10 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 20 mins

Μια τέλεια πικάντικη "μαρμελάδα" λαχανικών που συνοδεύει τέλεια τυριά και αλλαντικά!
Δοκιμάστε επίσης να συνοδεύσετε burgers ή spring rolls!

Υλικά

Οδηγίες

  1. Καθαρίζετε την μελιτζάνα απο την φλούδα, κρατώντας μόνο το εσωτερικό της.
    Κόβετε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
  2. Κρατάτε και όσα υγρά βγάλουν οι ντομάτες.
    Βάζετε όλα τα υλικά σε αντικολλητικό τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
    Προσθέτε περίπου μισό φλυτζάνι νερό και βράζετε στην πιο χαμηλή θερμοκρασία περίπου για 1 ώρα και 10 λεπτά, μέχρι να σωθούν τα υγρά.
  3. Αποθηκεύουμε το τσάτνι, μόλις βράσει, σε αποστειρωμένα βάζα.
    Αφήνουμε το τσάτνι 3-4 ημέρες εκτός ψυγείου και μετά διατηρούμε στο ψυγείο.

Join the Conversation

  1. Μανώλης Καλαφάτης says:

    Γεια χαρά!
    Για πόσα ml μηλόξυδο λέμε?
    Ευχαριστώ

    1. Μανώλη καλησπέρα, 15 ml. μηλόξυδο.
      Καλή επιτυχία,
      Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close