Αρχική 2013

Αρχείο

Το απλοϊκό παραδοσιακό σοφρίτο Κέρκυρας είναι ένα φαγητό έκπληξη, τα υλικά που "δίνουν" τη χαρακτηριστική γεύση στο φαγητό είναι το άφθονο σκόρδο, μαϊντανός και το ξύδι από καλό κόκκινο κρασί. Το τελικό γευστικό του...
Μπορεί η πιο απλή και εύκολη συνταγή για λαζάνια φούρνου να είναι και η νοστιμότερη;<br> Και φυσικά μπορεί! Η σάλτσα δίνει αξεπέραστη γεύση, μην παραλείψετε τον βασιλικό που κάνει όλη την διαφορά, χρησιμοποιείστε φρέσκο ή αποξηραμένο! Η μοτσαρέλα, δοκιμασμένα, θα δώσει το...
Η παραδοσιακή πηχτή είναι ο κλασικός χειμωνιάτικος μεζές για τους μερακλήδες μέσα από την "σοφία" των παλιών νοικοκυρών που δεν "πετούσαν" τίποτα!
Ένα αγαπημένο φαγητό, Χταποδάκι με Κοφτό Μακαρονάκι που παραδοσιακά, αγαπάει το ελληνικό τραπέζι!
Ταιριάζει απόλυτα με μπακαλιάρο, θαλασσινά, λαχανικά, χόρτα στο σαρακοστιανό τραπέζι η εύκολη σκορδαλιά έχει σίγουρη "θέση"! Με πολλές παραλλαγές στην σύσταση υλικών, η σκορδαλιά είναι ένα έδεσμα με φανατικούς φίλους και ακόμη πιo φανατικούς "εχθρούς"!
Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι,  φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο, γι' αυτό και είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Συνοδεύστε με πλούσια σε γεύση και άρωμα σάλτσα μπεαρνέζ!
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe