Εύκολη Σκορδαλιά

272

Ταιριάζει απόλυτα με μπακαλιάρο, θαλασσινά, λαχανικά, χόρτα στο σαρακοστιανό τραπέζι η εύκολη σκορδαλιά έχει σίγουρη “θέση”!
Με πολλές παραλλαγές στην σύσταση υλικών, η σκορδαλιά είναι ένα έδεσμα με φανατικούς φίλους και ακόμη πιo φανατικούς “εχθρούς”!

Εύκολη Σκορδαλιά Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 20 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 20 mins

Ταιριάζει απόλυτα με μπακαλιάρο, θαλασσινά, λαχανικά, χόρτα στο …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Σε ένα μπώλ βάζουμε το ψωμί με νερό να μουλιάσει.
    Το αφαιρούμε και το στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά!
  2. Καθαρίζουμε το σκόρδο, αφαιρούμε το πράσινο φύτρο και το τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη.
    Μεταφέρουμε το σκόρδο σε γουδί, προσθέτουμε λίγο αλάτι και το πολτοποιούμε.
  3. Προσθέτουμε σταδιακά το ξύδι και το ελαιόλαδο, συνεχίζουμε το χτύπημα 3-4 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close