Αρχική 2013

Αρχείο

Αυτή η πολύχρωμη σαλάτα-μπαξές συνδυάζει τα φρέσκα Φθινοπωρινά λαχανικά και φρούτα! Λίγο μπλέ τυρί για ένταση στην γεύση, μπρόκολο, παντζάρι και ένα υπέροχο ντρέσινγκ ταχινιού, μια λαχανοσαλάτα σούπερ απολαυστική και φρέσκια!
Η αξεπέραστη αγάπη για το ψωμί! Ενώνοντας την αγάπη μας για την μαγειρική και το blogging αποφασίσαμε με την Άρτεμις Τσίπη από τo Wonderfoodland  μία φορά την εβδομάδα να μαγειρεύουμε μαζί, συνταγές με ένα βασικό ή εποχιακό υλικό και έτσι...
Ένα πεντανόστιμο γλύκισμα με γάλα και μέλι, ένας ανατολίτικος χαλβάς με προέλευση από τα βάθη από το Λίβανο, με υπέροχο άρωμα και γεύση! Η παραδοσιακή Λιβανέζικη συνταγή απαιτεί αρκετό βούτυρο, αλλά και ο συνδυασμός...
Το αγριογούρουνο είναι ένα "ιδιότροπο" κρέας, θέλει αργό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα λιπαρής ουσίας γιατί έχει αρκετή από μόνο του, αρκετά μπαχαρικά και μυρωδικά και οπωσδήποτε αλκοόλ! Αν επιλέξετε λοιπόν να μαγειρέψετε αγριογούρουνο, σε κατσαρόλα, αυτή είναι η ιδανικότερη...
Πραγματικά μια συνταγή για γαλοπούλα πεντανόστιμη, τρυφερή, ζουμερή με τραγανή πετσούλα, αυτό που λέμε "λουκούμι", η Gravy Brown Sauce απαραίτητη! Η γέμιση για την γαλοπούλα απλή, ακολούθησα την πρόταση Αγγλίδας μαμάς και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!Mην παραλείψετε...
47,047Follow meFollow me
17,403Follow meFollow me
4,074Follow meFollow me
2,060SubscribeSubscribe