Μπακαλιάρος με Πατάτες, Ντομάτα και Μπαχαρικά στην Κατσαρόλα

Ο μπακαλιάρος, αυτό το αγαπημένο ψάρι! Μπορεί σαν τον μπακαλιάρο τον τηγανητό, στο τραγανό του κουρκούτι και την σκορδαλιά του στο πλάι, να μην συγκρίνεται τίποτα… Αν όμως για κάποιο λόγο θέλεις κάτι διαφορετικό, η συνταγή αυτή συνδυάζει την νοστιμιά με τον μπακαλιάρο άψογα! Μην διστάσεις απέναντι σε κάποιο μπαχαρικό και θα με θυμηθείς!

Φακόρυζο με ταχίνι

Το φακόρυζο με ταχίνι είναι ένα υγιεινό, πεντανόστιμο και εύκολο φαγητό που μπορεί να σερβιριστεί ώς πλήρες γεύμα ή συνοδευτικό. Διάλεξε νόστιμες βραστερές ελληνικές φακές, το ρύζι μπορεί να είναι όποιο σου αρέσει από το απλό ρύζι για πιλάφι μέχρι το καστανό ή το άγριο. Συνταγή για το φακόρυζο με ταχίνι σε παραλλαγή του αγαπημένου …

Ζεστή σαλάτα με φακές και χωριάτικο λουκάνικο

Η τάση στις φακές δεν είναι μόνο η σούπα, έτσι λοιπόν έρχεται η ζεστή σαλάτα με φακές και χωριάτικο λουκάνικο. Οι φακές είναι πραγματικά πεντανόστιμες και παίρνουν άλλη διάσταση στην γεύση όταν μαγειρεύονται σαν σαλάτα. Δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε και να απολαύσετε τις φακές αλλιώς.

Πίτα του Βοσκού – Shepherd’s pie

Η τυπική Βρετανική συνταγή, η πίτα του βοσκού ή Shepherd’s pie μια εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη! Η πίτα αυτή προέρχεται κυρίως από την Βόρεια Αγγλία και Σκωτία, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός των προβάτων – εξ’ ου και το όνομα. Λέγεται μάλιστα ότι αρχικά φτιαχνόταν από τα περισσεύματα του ψητού αρνιού και των υπολοίπων φαγητών, …

Κόκορας Στιφάδο

Κόκορας Στιφάδο, όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά που ταιριαζει τέλεια στην εποχή!

Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin)

Κόκορας Κρασάτος (Coq Au Vin), ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child! Η απίστευτη γεύση της πλούσιας σάλτσας, θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το πιάτο! Βασικό συστατικό του πιάτου, αποτελεί το κόκκινο κρασί …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close