Πολωνικά Pierogi, γεμιστά ζυμαρικά με πατάτα ή λάχανο

Τα Pierozki ή Pierogi είναι παραδοσιακά γεμιστά χειροποίητα ζυμαρικά της σλαβικής κουζίνας επιλέξτε ανάμεσα σε πατάτα ή λάχανο! Την συνταγή για τα πολωνικά Pierogi μου την έδωσε η πολωνέζα μαμά του Δ. η συνταγή οικογενειακή, είναι όπως ακριβώς τα έφτιαχνε ακόμη και η γιαγιά της. Η ζύμη είναι μια απλή, κλασική ζύμη για dumplings κάπως …

Ρέβες με πορτοκάλι και εστραγκόν

Ρέβες ή γογγύλια με πορτοκάλι και εστραγκόν στον φούρνο, μια πεντανόστιμη εναλλακτική πρόταση για να συνοδεύσετε τα κυρίως πιάτα με κρέας ή ψάρι, επίσης τρώγονται και σαν σαλάτα ζεστή!  Ρέβες με Πορτοκάλι και Εστραγκόν Υλικά 600 gr. ρέβες 1 πορτοκάλι 3-4 κεδροκούκουτσα 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη κρυσταλλική 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι …

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close