Πραλίνα Καραμέλα

Η πραλίνα είναι πολύ εύκολη τεχνική και δίνει πολύ ωραία γεύση στα γλυκά, ειδικά στην σοκολάτα, τα παγωτά αλλά και κατάλληλη για να τα διακοσμήσετε με πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Βασική Ζύμη για Σου (Choux)

Η ζύμη για σου είναι από τις βασικές ζύμες της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Η ζύμη σου  είναι πανέυκολη και αυτό θα το καταλάβετε με την πρώτη απόπειρα! Η επιτυχία των σου είναι να είναι αέρινα και ελαφριά! Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε πολλές παραλλαγές γεμίζοντας τα σού με γλυκές αλλά και αλμυρές κρέμες!

Φοντάν με Καρότο και Καρύδα

Αν σας αρέσουν τα μικρά γλυκά  δοκιμάστε ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο εύγευστο, ελαφρύ και αρωματικό ιδανικό για κάθε στιγμή, Φοντάν με Καρότο και Καρύδα!

Μους Σοκολάτας, Εύκολη και Ελαφριά!

Μία μους σοκολάτας με λίγες θερμίδες αλλά πολύ γευστική δεν έχει αυγά, ούτε ζάχαρη για όσους προσέχουν την διατροφή τους αλλά και για όσους κάνουν νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο για ένα σοκολατένιο γλύκισμα!

Ξυδάτο τηγανητό χταπόδι

Το ξυδάτο τηγανητό χταπόδι, από τα αγαπημένα μου θαλασσινά μεζεδάκια! Η συνταγή αυτή για ξυδάτο χταπόδι είναι ο τέλειος τσιπουρομεζές και το χταποδάκι γίνεται μαλακό και τρυφερό σαν λουκούμι!

Τραχανόπιτα, Εύκολη και Απλή

Πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα με τραχανά. Η Θεσσαλιώτισσα γιαγιά μας μεγάλωσε μ’ αυτη την Τραχανόπιτα,  τα κρύα απογεύματα του χειμώνα μας την έφτιαχνε και την συνόδευε μαζί με ζεστό γάλα!

Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close