Ξυδάτο τηγανητό χταπόδι

1K

Το ξυδάτο τηγανητό χταπόδι, από τα αγαπημένα μου θαλασσινά μεζεδάκια!

Η συνταγή αυτή για ξυδάτο χταπόδι είναι ο τέλειος τσιπουρομεζές και το χταποδάκι γίνεται μαλακό και τρυφερό σαν λουκούμι!

Ξυδάτο τηγανητό χταπόδι Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: 6 Ιουλίου, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 20 mins

Το ξυδάτο τηγανητό χταπόδι, από τα αγαπημένα μου θαλασσινά μεζεδάκια! Η …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
    Το βάζουμε σε ένα μπώλ ρίχνουμε το ξύδι, προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε 1 ώρα.
    Σε ένα τηγάνι βάζουμε το χταπόδι και το βράζουμε χωρίς νερό, όταν εξατμιστούν τα υγρά και κοκκινίσει προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη και το θυμάρι.
    Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Like
Close
Cook & Eat with Funkycook © Copyrights 2022. All rights reserved.
Close