Χταπόδι Τηγανητό

21353
0

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή είναι ο τέλειος κρασο – ουζο – τσιπουρομεζές και το χταποδάκι γίνεται μαλακό σαν λουκούμι!

Χταπόδι Τηγανητό Recipe

By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: July 6, 2013

  • ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ: 1 (4-5 Servings)
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 60 mins
  • ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20 mins
  • ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ: 1 hr 20 mins

Το τηγανητό χταπόδι είναι από τα αγαπημένο θαλασσινά, η συνταγή αυτή …

Υλικά

Οδηγίες

  1. Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια.
    Το βάζουμε σε ένα μπώλ ρίχνουμε το ξύδι, προσθέτουμε 1 φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε 1 ώρα.
    Σε ένα τηγάνι βάζουμε το χταπόδι και το βράζουμε χωρίς νερό, όταν εξατμιστούν τα υγρά και κοκκινίσει προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, την ρίγανη και το θυμάρι.
    Προσθέτουμε το μπαλσάμικο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.